Verzending

Verzendkosten

Nederland : 6,96 euro, boven de 25 euro gratis. Gratis retourneren.

België + Duitsland : 7 euro (1-10 kilo), 35 euro (10-25 kilo)

Rest of Europe : 17,50 euro (1-10 kilo), 50 euro (10-25 kilo)

Rest of the World : 25 euro (1-10 kilo)

Als je iets bestelt, wil je dit natuurlijk het liefst zo snel mogelijk hebben. We doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Alle producten in de webwinkel zijn in principe op voorraad, mits een andere levertijd staat vermeldt, en worden binnen 3 werkdagen verzonden. De verzending loopt via Postnl en wordt in de regel de dag na verzending geleverd.

Service PostNL
Zodra het pakket bij Post NL is aangeboden, ontvang je van ons een track and trace code en een link naar de track and trace pagina. Bij verzending met PostNL wordt je pakket met “Handtekening Voor ontvangst” verzonden. Ben je niet thuis op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt, dan zal PostNL het pakketje afleveren één van je buren. Wil je niet dat je pakket wordt afgegeven bij je buren als je niet thuis bent? Kies dan voor de optie "niet bij buren afleveren". PostNL zal het dan de volgende dag behalve zondag nogmaals proberen.
Wanneer je pakket voor de tweede keer niet kan worden afgeleverd, krijg je van PostNL een melding bij welk dichtstbijzijnde postkantoor je het pakket kunt afhalen.