appartement

stilleven

Het sfeervolle Stilleven appartement bevindt zich in een16 eeuws monumentaal pandje, in 1 van de mooiste en oudste straten van Zutphen. Middenin het centrum, gelegen aan een autoluwe straat, met leuke winkels, musea en restaurant binnen handbereik. Het appartement ligt boven de Stilleven winkel en kent een eigen opgang. Veel mooie historische details zijn bewaard gebleven en worden gecombineerd met design meubels en accessoires uit de winkel van beneden. Het appartement is 55m2 groot en bestaat uit: een woonkeuken, woonkamer, toilet (1ste etage), 2 slaapkamers, badkamer (2de etage).

Het appartement is van ma tot vrijdag vanaf 2 nachten te huur en in het weekend per nacht. Wil je meer weten, neem dan contact met ons op of boek het direct via airbnb https://www.airbnb.nl/rooms/24213157?s=67&shared_item_type=1&virality_entry_point=1&sharer_id=2931140 (link copy/paste, helaas werkt hij niet uit zichzelf).

Corona

In verband met het corona virus hebben nemen we extra schoonmaak maatregelen in acht. Zie hieronder:

1. We zorgen ervoor dat de kamers minimaal 20 minuten worden geventileerd voordat we gaan schoonmaken. 

2. We wassen de handen grondig voor en na elke schoonmaakbeurt en gebruiken plastic handschoenen tijdens het schoonmaken.

3. We maken eerst schoon en daarna ontsmetten we de oppervlaktes met ontsmettingsmiddel met ten minste 70% alcohol. 

4. Na gebruik worden alle microvezeldoekjes, dweilen en sponzen weggegooid of op 60% gewassen. 

    5. We wassen al het linnengoed op 60%. 

    We geloven dat onze beide verblijven veel te bieden hebben in deze tijd en zullen ervoor zorgen dat u er zo veel mogelijk, zonder bijkomende zorgen, van kunt genieten.